Lysteriet
by on januar 2, 2017 in Bands

Ungdommelig, energisk og topprofessionel er tre ord, som beskriver trioen Lysteriet perfekt. Trioen består af tre unge drenge, som er spredt på henholdsvis Mols, i Århus og i Hjørring. Ordene har orkesteret fået med på vejen i forbindelse med deres optrædende for kunder såsom Jysk Sengetøjslager, Arla, Dypaang Manegement mfl.

Lysteriet arbejder hovedsageligt med, at arrangere og fortolke soul, rock, pop og funk hits fra helt tilbage til 50’erne og frem til nu. Det eneste krav til et nummer inden omarrangeringen er, at det skal have potentiale for at sætte gang i et dansegulv.

Udover trioens vidt omspændende danserepertoire, tilbyder trioen også soul og lounge musik til madselskaber og lignende arrangementer.

Lysteriet har eksisteret som trio i 3 år og startede i sommer 2013 med at spille på strøget i Århus, som et gypsy/pop projekt. Rigtig gademusik. Disse rødder fortsætter med at inspirerer trioens optræden og musikvalg frem til i dag.

Optrædenden bærer envidere også præg af en stram uniform (Hvid skjorte og sorte bukser) og både uniform og gypsy-inspirationen overføres med stor succes til Lysteriets live-optræden.

Til hverdag studerer de tre medlemmer musik på MGK i henholdsvis Århus og Aalborg. Der er altså tale om en trio, som ikke blot beskæftiger sig med musik i weekenderne, men også bruger mange timer i løbet af ugen på at spille og lære musik.

 

Comments

comments

Efterlad et svar

Vær den første til at kommentere

avatar
wpDiscuz
Copyright Party Performance