LigaDK
by on april 7, 2016 in Bands

liga 7

LigaDK – Alle tiders største hits 2016.
”Folk skal danse og synge med” Det er et helt klart mål når LigaDK præsentere de bedste danske 80`er

hits, de nyeste smash hits og de ældste klassikere. Jeres aften er i centrum, og vi sætter en dyd i at gøre den til en uforglemmelig en af slagsen.

LigaDK er et energifyldt partyband, hvis mission er at fylde dansegulvene og lade folk synge med på nutidens og fortidens allerstørste hits. Bandet tager dig med på en musikalsk tidsrejse, hvor du bliver præsenteret for alt det, du ikke kan lade være med at synge med på og umuligt kan stå stille til. Bandet har gennem de sidste 7 år spillet alt fra større firmafester, uddannelses institutioner og byfester til mindre spillesteder, bryllupper og runde fødselsdage.

Din fest er sikker. LigaDK har altid en god fornemmelse for hvad publikum gerne vil høre, og der er noget for enhver smag – Moderne pop a la Daft Punk, Kings Of Leon, Maroon5 og Justin Timberlake til klassiske party-hits fra Robbie Williams, The Beatles, Elvis, TV2, Anne Linnet og Thomas Helmig. En god gang 60’er rock er også på menuen!

LigaDK består af fire rutinerede og erfarne musikere, der brænder for livemusikken. De har den erfaring der skal til, for at skabe en unik festoplevelse, hvor showet bliver leveret med stor karisma og høj energi. LigaDK er med andre ord festmusik, når det er allerbedst!

Copyright Party Performance