Referencer

Tusind tak til vores fantastiske kunder.

Her er et udsnit af kunder der har benyttet sig af vores service igennem tiderne.

 _____________________________________________________________________

Søren Emil Kjær – 50 Års fødselsdag på Lynfabrikken i Aarhus:

Jeg har personligt brugt Party Performance til en fødselsdag hvor vi både havde bandt og DJ. De leverede alt lyd og lys – det var helt fantastisk. De skræddersyede en genial løsning kun til os – genialt. Der var en rigtig god kommunikation mellem os fra første kontakt og hele forløbet var problemfrit og meget professionelt. Kunden var klart i fokus. Jeg vil på det varmeste anbefale Party Performance – de kan magte og tackle alle opgaver på fornemmeste vis, nemt og problemfrit fra første kontakt og til betalingen. Tusind tak for en god behandling og en fantastisk service. Jeg har været mere end tilfreds og ønsker dem alt held og lykke i fremtiden.

______________________________________________________________________

Cecilie Lindholm Kristensen – Sports arrangement – rådhustorvet I Horsens:

Vi var fuldt ud tilfredse med Party Performance, da de leverede DJ til vores arrangement. Udstyret blev stillet op til tiden og med et stort smil, musikken ramte spot on det vi havde tænkt os, og prisen kunne ikke være bedre. DJ’en gav endda en hånd med, da vores event skulle pakkes sammen igen! Det var tydeligt at mærke, at de tog deres arbejde meget seriøst og ville gøre deres ypperste for, at alle var glade og tilfredse.
Alt i alt en super god oplevelse, som er alle pengene værd.

______________________________________________________________________

Lars Bartholomæussen – Fødselsdagsfest på Hotel Scheelsminde i Aalborg:

Tak for super god musik. Dejligt band med stor energi, som virkelig giver gæsterne lyst til at danse, hele natten lang. Fedt band og god danse musik. Tak for en god oplevelse.

______________________________________________________________________

Claus Navntoft Produktionsdirektør Grakjær A/S -Firma Arrangement på Vejlefjord Hotel: 

Vi havde hyret bandet LIGADK igennem firmaet party-performance til stå for den musikalske side i forbindelse med vores firmafest.
Både booking-bureau og band viste stor fleksibilitet gennem hele forløbet – både i forberedelserne frem mod selve dagen, samt under festen da middagen trak ud og rykkede tidsplan/ bagkant på den efterfølgende optræden.
Musikken under middagen var behagelig, tilpas og styret af den altid tilstedeværende Andreas, som lod musikken være netop diner/ underlægningsmusik, samtidig var han klar på knapperne og skruede ned når der blev afholdt diverse indslag/ taler.
LIGADK spillede op til efterfølgende dans. De var meget opmærksom på at også vi som publikum havde en fest ud af det. God samspil mellem festdeltagere og bandet, som klart fornemmede hvad vej musikken skulle gå for at der kom folk på dansegulvet. ’Tak’ for at invitere gæster på scenen, i form af medarbejdere, som underholdt med at synge knap så godt som forsangeren. Tak for stor fleksibilitet til at kunne aftales til at spille ud over det aftalte curfew. De var i den grad med til at gøre aftenen mindeværdig.

______________________________________________________________________

Erik Højgaard – Mobil diskotek Supreme:

Super lækker og personlig service! Desuden altid super præstation! Party performance kan anbefales!

 

 

 

 


Copyright Party Performance